Cum să construiești un imperiu în 3 pași simpli?

Florin Roman
Un lider de succes este o persoană care reușește să adune oamenii și să-i inspire să facă lucruri pe care nu le credeau posibile... asemenea unui împărat.

O persoană care construiește un imperiu este o persoană care are mai mult decât suficienți bani pentru a trăi binișor (da știu, e discutabil), dar care mai are timp și energie pentru a face o diferență pozitivă în lume.

Și tu poți construi un imperiu dacă urmezi acești 3 pași simpli și renunți la scuzele tale.

Nu-ți mai dori să fii fost deja bogat!

Asta e una dintre cele mai mari scuze din biblioteca de replici personale. Poate că te-ai auzit spunând: "Aș vrea să am mai mulți bani".

 Vrei să știi adevărul? Nu ai nevoie de mai mulți bani.

Ai nevoie de suficienți bani pentru a trăi decent (să nu spun supraviețui) în timp ce găsești modalități de a adăuga mai multă valoare în viețile altora. Atâta timp cât poți face acest lucru, ești bogat și poți construi un imperiu care să rămână în istorie.

Nu mai sta lângă oamenii care profită de tine.

Profit cu orice preț -  este cealaltă față (aia hidoasă) a monedei bogăției. Dacă umbli cu oameni care fac bani profitând de alții, vei începe să gândești și tu la fel ca ei.

Caracterele lor vor infesta caracterul tău.

Foarte curând vei începe să te folosești și să profiți de alții. Și s-ar putea să nu ajungi niciodată să faci o diferență în viața ta sau în lume.

Începe să trăiești o viață de abundență.

Poți face o diferență în lume într-un milion de moduri diferite. Contribuția ta nu va fi și de fapt nu trebuie să fie întotdeauna financiară. Cel mai important lucru pe care îl poți face este să fi o persoană bună, care are ceva de dăruit.

Fă-ți un scop din a ajuta pe altcineva, chiar dacă acel altcineva este un străin.

Pe măsură ce vei face acest lucru, vei începe să simți efectele unei vieți împlinite. Corpul și mintea ta vor deveni mai sănătoase, inima ta se va simți mai vie, iar tu vei putea avea mai mult decât ai visat vreodată (inclusiv bani).

Un imperiu se construiește cu oameni, nu cu bani!

Vrei să-ți construiești un imperiu? Acești 3 pași simpli funcționează de fiecare dată.

Cursuri pentru tine

Și tu poți fi un împărat!

Cea mai sigură cale spre abundență este să-ți construiești propriul imperiu!
Thank you!
Creat cu